ÖRINGAR


Öringar får man inte! Dom förtjänar man!

söndag 19 januari 2014

Första rapporten 2014.



Öring
Öringfiskare!



Jag försöker lyssna och prata med alla möjliga om hur de första två, tre veckorna av 2014 har varit och om det hänt något intressant? Inte helt oväntat så var Niclas både först och tvåa med att rapportera in Havets-Silver! Grattis Niclas!



Havets-silver.


Ryktet går att det har kommit upp en större Öring på Sillnäs? Alla var tagna på spinn. Själv så har jag inte lyckats hitta någon, men vi har bara varit ute en gång. Nu när vintern har anlänt och vädret på helgerna inte är det bästa så får man lugnt luta sig tillbaka och kolla över sin utrustning så när läget kommer, är man helt uppdaterad.


kust fiske
Öringfiske.
 
 
Nu i veckan som kommer så är det dags igen för det första planeringsmöte för Gotlandsresan, ska bli skönt att planera lite så man vet vad man har att vänta. Vi kommer också att inom kort träffas för att kolla över den redan bokade Bornholmsresan, finslipa på små detaljer och se om vi kan få fram en matsedel för dagarna på ön!


gäddvatten


Jag har varit på ett par turer på Gäddan men de riktigt stora låter vänta på sig. Trycket på Gäddfiske har varit stort den sista tiden och vi försöker hitta nya platser som inte är så mycket fiskat på som de vanliga ställen.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar