ÖRINGAR


Öringar får man inte! Dom förtjänar man!

söndag 17 mars 2013

Bornholm 2013.

Årets fiskeresa till holmen kommer vi nog inte att glömma på ett tag. Vi har nu sagt i tre år att nästa år kan det inte bli värre!!! Jo då! Snö, minusgrader och denna fantastiska vinden som hade fått vilken vindsurfare helst att formligen kasta sig på brädan. Det blev totalt 9 fiskar och vi hade ett par efterföljare som bara tittade på dragen. Själv så fiskade jag bara med spinn alla dagarna men någon provade fluga och nån testade bomdarda/fluga. Jag höll mej mestadels till gul/grönt 20g snaps eller tobisfärgat bornholmerkölen 16g. I den hårda vinden så gick det relativt bra att kasta dessa två former av drag.

Kyliga grabbar!

Peter på Hvide odde.
öringfiske.
Grabbarna i full gång.






Soppa till middag.
Vi fiskade nästan enbart på syd och västkusten, bara för att det var där som det gick att fiska! Vi var och provade en gång i Salene bugt och sista dagen fiskade vi utanför stugan, på Bro odde, Bro rev och Bethesda revet. Dessa platserna ser fruktansvärt fina ut, man kan tänka sej att längre fram i vår när solen, smådjuren och betesfisken kommer så kan man nog få uppleva ett mycket intressant örings fiske här. 
Hvide odde.
bornholm
Sorthat.


Slitvargen är frösen!
Middagen är framdukad, det får man väl säga att ätit och druckit gott har vi iallafall gjort. Ett stort plus till kocken "Gubben" Peter alltid lika gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar