ÖRINGAR


Öringar får man inte! Dom förtjänar man!

fredag 19 april 2013

Ingen håv!

Jag har haft båten i innerhamnen nu ett tag, mest för att slippa köra från Västra Näs varje dag vi har haft den i arbetet med belysningen till den nya bron. Så jag och Krille i vanlig ordning, bestämde oss för att ta en kvällstur i början av veckan. Snabbt hem efter jobbet och i väg, nu sparade vi ju några minuter på att inte köra runt! Vi provade runt lite och fick till ett riktigt kanonfiske denna kväll. Krille provade runt flitigt i betes asken och i det nu 6-7 gradiga vattnet så funkade det gamla klassiska betet Toby 24g i färgerna blått och silver bäst!

öring
En nöjd Krille!

Nu var det ju det där med håven? Den ligger bra ute på näset men Krille tog det försiktigt med drillandet och jag fick äran till slut att ta den i stjärtspolen och lyfta in den i båten! Ett fantastiskt stort grattis till den fina fisken kompis!!! 3,3kg och 68cm. Krilles första Öring hemomkring som vi nog får rikta ett litet tack till Nicklas för? Ett litet tag senare så var det ombytta roller och det var Krilles tur att ta greppet och lyfta in fisk i båten. Nu dock inte lika stor men det är silver ändå!

öring, fiske, kustfiske.
Toby Öring.
 
En liten Grönländare på 45cm som så klart fick tillbaka friheten efter att jag krokat bort det silverfärgade Toby draget.
En riktigt härlig kväll i Öringens tecken.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar